Friday, 22 March 2013

Portfolio Untuk 1CITIZEN

 Fuhhhhh ! Akhirnye Siap gak Bende Alah nie , Hehe 
Maybe Tak Secantik AnD tak sehebat Budak-budak lain , tapi , Yeaaah ! sape tak bangge dengan Hasil Kerje sendiri kan ! :))



Terime Kaseh Banyak-II especially  dekat awak sebab sudi tolong saye bagi description tu ,kalau takde awak abes la saye yang tengah Keblur-blur an ini , huhu 

 dan tak lupe jugak dekat Jacob black sebab Sudi jadi model untuk portfolio nie , ko memang orang yang boley diharap la kawan :)

**Thanks A Lot Semue :))


sweet fariqalia ツ

2 ulasan:

Dyra Az Zahra said...

awesome youu ! well done :D

Shafiqah Emilia said...

engat kan sape yang komen , mak rupenye , huhu