Wednesday, 8 August 2012

POST KALI NIE BOSAN !


caye tak korang kalau aku cakap ,aku tengah nangis sambil tulis blog nie ?? tak pecaye 2 hak korang tp 2 knyataan sebenar n aku mmg tengah nangis sekarang nie !! ,
aku pon xtau kenape aku sedey , yang paling best skali tadi aku  mandi kat toilet pon boley ngis kaw-II lagi,masok-II je tetibe automatik airmate aku keluar ! ,mmg aku tak dapat tahan sangat dah , menangis aku tadi takde sebabb ,pelik kan ? tapi btol la orang tua-II cakap , sekuat mane pon seseorang 2 , akhirnye dye tewas jgak  dgn air mate
YA ALLAH , kenape sedey sangat malam nie , semalam aku boley tahan lagi tp mlm nie x boley kenape ! 


argggh !

nak kate stress sebab assigment yang berlambak 2 , xmungkin la .
hurmmm ,  myb sebab kami 'sunyi' , bukan xde kawan , bukan xde orang sayang cume tak de sape nak faham kite , tu yang membuat kan kite sedey .ase terasing duk kat PSIS nie ,!
ade orang y tersayang pon tapi x faham aty kite ,
knape kite sedey ,kenape kite jadi cmnie sume,
nampak bende nie kecik je kan ? juz aku je kot y mengade-ngade nak EMO sangat , 
heyy ! suke aty la nak ngade-NGADE ke ape , dah tu hati kite nak buat mcmne .
terpulang la korang nak pk ape , aty aku laen , nmpak je epy-II kat lua ,dlm laen , bak kate cikgu aku ,
aty awak nie lembut, sensitif sangat ! awak nie katenye la ~~


(tah betol ke tak ape y aku tulis nie ) bedal jela -,-


**
sayang aku ingin berbicara kepadamu
tentang apa yang tengah aku rasakan
 -takkan pisah-

sweet fariqalia ツ

0 ulasan: